Over CrossFit De Maalderij

 

Welkom,

Ik ben Cindy Joling, CrossFit Level 2 Trainer en eigenaresse van CrossFit De Maalderij.  Twee jaar geleden ben ik begonnen met het geven van lessen in het MFC in Klarenbeek en in Beekbergen in het gebouw van Fysio en Wellness Beekbergen. Vanaf januari 2019 heb ik mijn eigen locatie in de Maalderij, Klarenbeek.

Het doel van CrossFit De Maalderij is dat iedereen die de lessen volgt zich beter over zichzelf gaat voelen. Dat je sterker, fitter en mobieler wordt en daardoor beter in je vel gaat zitten.

Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau, maar je wordt ook uitgedaagd om net even wat meer te geven.

De lessen vinden plaats in groepsverband, doordat je samen sport motiveer je elkaar en het is nog leuk ook! Welke lessen waar gegeven worden vind je verder op deze site.

Wil je een keer een les uitproberen, neem dan contact met mij op. Ik laat je graag kennismaken met een van de lessen.

Chat openen