Onze Coaches

Cindy Joling

Eigenaar en Headcoach – Certified CrossFit Trainer/ CrossFit Kids/CrossFit Gymnastics/Burgerner Strength Weightlifting Level 1

Vanaf mijn 5e tot ongeveer mijn 28e heb ik altijd aan klassiek ballet gedaan. Ik heb ook geprobeerd om hiervan mijn beroep te maken, alleen is dat uiteindelijk niet gelukt (gelukkig maar). Nadat ik met ballet gestopt ben heb ik mij wat jaren toegelegd op hardlopen en paardrijden. In 2017 is CrossFit op mijn pad gekomen en dat was liefde op het eerste gezicht. Zelf CrossFit ik zo’n 5 a 6 keer in de week met daarnaast nog 1 uurtje ballet. Oude liefde roest niet, maar CrossFit staat toch op nummer 1.
 
Het mooie van lesgeven is dat je mensen ziet groeien. Ze worden sterker, fitter en zelfverzekerder. Het gaat er niet om wat je nu kan, maar wat je over een jaar kunt als je consequent blijft komen.
 
Eigenlijk vind ik alles van CrossFit leuk, maar burpees zijn toch favoriet. Overhead Squats staan wel onderaan de lijst, maar juist alles waar je niet goed in bent moet je oefenen!

Anne Joling

Coach – CrossFit Level 2 Trainer/ Burgerner Strength Weightlifting Level 1

Hoewel ik tot mijn 18eeen hekel had aan sporten, nam ik als student uit ijdelheid toch maar een abonnement op de sportschool. Dit beviel een tijd best prima, maar
als student met weinig geld en een baby bedacht ik dat ik dat met wat schijven en stangen ook wel thuis kon. Jaren heb ik af en aan in mijn eentje allerlei schema’s aangehouden en bleef ik redelijk in vorm.
Ergens rond 2012 begon ik met Krav Maga. Dit was toen in een ruimte waar ook CrossFit werd gegeven. Hoewel ik eerst niet zo goed begreep wat ze daar nou aan het doen waren, had ik na vier jaar wel genoeg Krav Maga gedaan en ging ik op zoek naar wat anders. Cindy was net begonnen met CrossFit en wel erg positief elke keer. Ik ben toen ook maar eens gaan meedoen, om vervolgens niet meer op te houden. Je neigt er nogal gauw aan verslaafd te raken. 

Nadat Cindy haar box begonnen was wilde ik graag wat kunnen toevoegen. Ik ben mijn CrossFit level 1 gaan halen om ook te kunnen lesgeven. Daanrna heb ik nog de weightlifting en CrossFit Level 2 opleiding gedaan. En als het aan mij ligt zullen dit zeker niet de laatste opleidingen zijn.
 
De gezelligheid, de focus op techniek, de enorme afwisseling, het lekker stuk gaan als je zin hebt, maar ook rustig aan kunnen doen als het even niet zo lekker
gaat. Dit alles maakt CrossFit voor mij waardevol. En dit te mogen overdragen als coach vind ik gewoon verschrikkelijk leuk.

 

 

Carlijn Oosterwijk

Coach – CrossFit Level 2 Trainer

Na heel wat sporten beoefend te hebben (na een paar jaar was ik meestal wel uitgekeken) ben ik uiteindelijk bij CrossFit beland. 

Liefde op het eerste gezicht kan ik niet zeggen. Ik zag het eerder als een paar uurtjes per week lekker klagen.
Pff wat is dit zwaar, hier heb ik geen zin in.. moet dit???
Maar ergens is in mijn CrossFit carrière een kantelpunt gekomen en nu kan ik niet meer zonder. Ik kan oprecht zeggen dat het verslavend werkt. 
 
Het continu buiten je comfort zone treden, jezelf overtreffen en elke dag een andere workout doen, maakt dat ik het zo’n toffe sport vind.
Dan heb ik het nog niet eens over het community gevoel. Niks mooiers dan elkaar door een loodzware workout slepen. En daarna gezamenlijk een bak koffie te drinken en bij te komen.
 
Sinds 1 jaar heb ik mijn Level 1 gehaald en geef ik les in de box. Ik word helemaal enthousiast van leden die zichzelf overtreffen en met opgeheven hoofd weer weg gaan.

 

Bram Bonte

Coach – CrossFit Level 2 Trainer

Judo, Karate, Voetbal, Atletiek en (te) veel windsurfen kenmerkten mijn eerste 20 levensjaren. Tijdens mijn studie kwam de klad er in en voordat ik het wist waren we 25 jaar verder. Behalve een halfslachtige poging tot hardlopen en een slapend sportschool abonnement niet veel gedaan aan sport.

In 2017 kreeg ik steeds meer gezondheidsklachten en kwam ik tijdens de zomervakantie tot de conclusie dat het zo niet langer ging en dat er wat moest gebeuren. En dat ik een community gevoel nodig zou hebben om het vol te houden. Begin september mijn eerste Crossfit les en direct verkocht.

Inmiddels zijn we jaren verder. Ik Crossfit nog steeds meerdere keren per week; ik word nog altijd beter en na het behalen van mijn Level 1 geef ik een paar uur in de week les bij Crossfit de Maalderij. Ik kan me uitstekend verplaatsen in de mensen die vanaf “nul” opnieuw moeten beginnen dus heb je vragen schiet me even aan. 

Smijten met zware gewichten vind ik leuk. Thrusters, Burpees en Echo bike wat minder.