Voedingsprogramma: werken aan een beter voedingspatroon

Goede voeding is belangrijk, dat weet iedereen. Het is vaak lastig om iedere dag gezond te eten, tussen alle dingen door die je ook nog te doen hebt. En wat is nou eigenlijk gezond eten?

Soms kom je er zelf niet meer uit. Te veel verschillende informatie en lastig om in te passen in je dagelijks leven. Wil je meer energie, werken aan je langdurige gezondheid, je sportdoelen ondersteunen, afvallen of gewoon beter in je vel zitten, maar kom je er in je eentje niet uit? Bij ons kan je er serieus mee aan de slag.

CrossFit de Maalderij biedt jou een voedingsprogramma aan. 1 op 1 gaan we samen op zoek naar de beste manieren om gezond eten in jouw leven een blijvende gewoonte te maken. We kijken naar meer dan voeding alleen. Ook eetgewoonten, slaap, herstel, stress, sport etc. komen aan bod.
Werken vanuit wat goed gaat en kijken naar wat je tegenhoudt of in de weg zit. Samen kijken we naar welke stappen het best bij jouw passen. Op weg naar betere leefgewoonten, passend bij jouw doelen. Voeding is voor iedereen anders, de inhoud van het programma wordt aangepast naar jouw behoeften.

Wekelijks wordt je begeleid. Met wekelijks face to face contact helpt Anne je met het halen van je doelen!

Wil je meer informatie over het programma, neem dan contact op met Anne via 06 16 026 539

Voedingsprog

Zij gingen jou voor:

 
Anjo:
Doel: afvallen, meer energie, sterker worden.
Anne heeft mij heel goed geholpen om hierin stappen te zetten. Door zijn heldere uitleg over wat en hoeveel ik nodig heb weet ik hoe ik mijn maaltijden kan samenstellen. In de prettige, open gesprekken kwam ook o.a. omgaan met stress en herstel aan bod. Dat maakt dat ik bewuster vaker een pas op de plaats maak.
 
Denise:
Dankzij het programma heb ik een gezondere eetstijl en ben ik bewust van wat ik eet en wat ik nodig heb.
Vetmassa is omgezet in spiermassa. Goede fijne coaching. Zeker een aanrader.