Over CrossFit De Maalderij

Welkom,

Ik ben Cindy Joling, CrossFit Level 3 Trainer en eigenaresse van CrossFit De Maalderij. In 2017 ben ik begonnen met het geven van lessen in het MFC in Klarenbeek en in Beekbergen in het gebouw van Fysio en Wellness Beekbergen. Vanaf januari 2019 heb ik mijn eigen locatie in de Maalderij, Klarenbeek. Deze moesten we eind 2021 verlaten en vanaf Januari 2022 hebben we een prachtige nieuwe ruimte in Twello.

Het doel van CrossFit De Maalderij is dat iedereen die de lessen volgt zich beter over zichzelf gaat voelen. Dat je sterker, fitter en mobieler wordt en daardoor beter in je vel gaat zitten.

Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau, maar je wordt ook uitgedaagd om net even wat meer te geven.

De lessen vinden plaats in groepsverband, doordat je samen sport motiveer je elkaar en het is nog leuk ook! Waneer er lessen gegeven worden vindt je op de site onder lesrooster.

Wil je een keer een les uitproberen, neem dan contact met mij op. Ik laat je graag kennismaken met CrossFit.